Bruksanvisning Husqvarna Automower 415X (Norsk (2024)

Se håndboken for Husqvarna Automower 415X her gratis. Denne håndboken er under kategorien automatiske gressklippere og har blitt vurdert av 23 personer med et gjennomsnitt på 8.4. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk. Har du et spørsmål om Husqvarna Automower 415X eller trenger du hjelp?Still spørsmålet ditt her

Husqvarna Automower 415X er en robotklipper som kan klippe gresset på opptil 1500 kvadratmeter med tre kniver som kan justeres i høyden fra 20 millimeter til 50 millimeter. Den kan også brukes i skråninger på opptil 40 prosent og har et innebygd display. Automoweren tåler også vær og vind og har tyverisikring, timer og automatisk retur til basestasjonen. Denne robotklipperen er laget av førsteklasses materialer, og er en pålitelig og holdbar løsning for alle som ønsker å holde gresset på sin eiendom kort og pent klippet. Klipperen har enkel betjening og justerbar klippehøyde, og kan dermed innstilles etter ønsket høyde på gresset. Automower 415X vil gjøre livet lettere for alle som ønsker å bruke mindre tid på hagearbeidet og mer tid på andre ting. Den er designet for å gi en jevn og nøyaktig klipping, samt beskyttes mot vær og vind. Med dette produktet vil man ha en hage som alltid ser perfekt ut, uten behov for manuell klipping. Husqvarna Automower 415X er tilgjengelig for alle som ønsker å optimalisere sin hagearbeidsrutine, og ønsker å bruke mindre tid på å klippe gresset. Denne robotklipperen er pålitelig, høykvalitets og enkel å bruke.

Generelt
MerkeHusqvarna
ModellAutomower 415X | 970 47 17-04
Produktautomatisk gressklipper
EAN7392930518421
SpråkNorsk
FyltypeBrukermanual (PDF)
Egenskaper
Innebygd skjermJa
VærbestandingJa
TyveribeskyttelseJa
TimerJa
Automatisk retur av basestasjonJa
Maksimalt plenområde1500 m²
Modell/TypeRobotgressklipper
ProduktfargeBlack, Grey
Egnet for helning opp til22 °
Antall blader3
Bioklipp-funksjon-
Egnet for helning opp til40
Justering av klippeavstandJa
Minimal klippehøyde20 mm
Maksimal klippe-høyde50 mm
Kutte-bredde220 mm
Klippe-systemRoterende blader
Energihåndtering
StrømkildeBatteri
vis mer

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Husqvarna Automower 415X under.

Hvordan kan jeg justere klippehøyden på min Husqvarna Automower 415X?

For å justere klippehøyden, gå til hovedmenyen på gressklipperens display og velg 'Innstillinger'. Derfra velger du 'Klippehøyde' og bruker pil-tastene for å øke eller redusere ønsket høyde i millimeter.

Er det mulig å planlegge ulike klippetider på forskjellige dager?

Ja, du kan enkelt sette opp ulike klippeplaner for ulike dager. Naviger til hovedmenyen, velg 'Innstillinger', og deretter velg 'Tidsprogrammer'. Der kan du opprette og tilpasse en plan spesifikt for hver dag i uken.

Gressklipperen stopper stadig på ujevnt terreng. Hvordan kan jeg forhindre dette?

Hvis robotklipperen stopper ofte på ujevnt terreng, kan den trenge justering av grensekabelen. Bruk den medfølgende grensekabelen til å opprette en definert ytterkant rundt plenen din, og sørg for at den er riktig plassert og sikret. Dette vil hjelpe klipperen å navigere jevnt og unngå unødvendige stopp.

Kan jeg bruke Automower 415X under kraftig regn?

Selv om Automower 415X er værbestandig og designet for å fungere i ulike forhold, anbefales det ikke å bruke den under kraftig regn. Overflødig vann kan påvirke gressklipperens ytelse og sikkerhet. Det er best å la den klippe når regnet har avtatt.

Min Automower 415X virker å klippe mindre effektivt i det siste. Hva kan være problemet?

Hvis klippeeffektiviteten til gressklipperen har blitt redusert, kan det være på tide å sjekke og rengjøre knivene. Inspekter knivene for oppbygging av gressklipp eller rusk og fjern dem forsiktig. Dulle kniver kan også være årsaken, så vurder å slipe eller erstatte dem om nødvendig.

Har Husqvarna Automower 415X en innebygd skjerm?

Ja, Husqvarna Automower 415X har en innebygd skjerm. Dette betyr at brukerne enkelt kan få tilgang til og kontrollere gressklipperens innstillinger og funksjoner direkte fra gressklipperen selv, noe som gir bekvemmelighet og brukervennlighet.

Er Husqvarna Automower 415X værbestandig?

Ja, Husqvarna Automower 415X er vanntett. Dette betyr at den kan operere i ulike værforhold, slik at brukerne kan vedlikeholde plenen sin uten å bekymre seg for regn eller andre værelementer som potensielt kan påvirke gressklipperens ytelse.

Har Husqvarna Automower 415X tyveribeskyttelse?

Ja, Husqvarna Automower 415X har tyveribeskyttelse. Denne funksjonen sikrer at gressklipperen er sikker og beskyttet mot uautorisert tilgang eller tyveri, og gir trygghet for brukere som kanskje er bekymret for sikkerheten til investeringen sin.

Har Husqvarna Automower 415X en tidsur?

Ja, Husqvarna Automower 415X har en timer. Dette gjør at brukere kan sette spesifikke tidsskjemaer for når plenklipperen skal operere, og sikrer at plenen holdes jevnlig og automatisk vedlikeholdt uten behov for manuell inngripen.

Returnerer Husqvarna Automower 415X automatisk til sin basestasjon?

Ja, Husqvarna Automower 415X returnerer automatisk til sin base stasjon. Dette betyr at etter å ha fullført sin klippesession eller når batterinivået er lavt, vil gressklipperen selvstendig navigere tilbake til dockestasjonen for å lades, og eliminerer behovet for brukere å manuelt hente eller omposisjonere gressklipperen. Denne funksjonen forbedrer bekvemmelighet og effektivitet i plenpleie.

Er manualen for Husqvarna Automower 415X tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Husqvarna Automower 415X er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Bruksanvisning Husqvarna Automower 415X (Norsk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 5229

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.